Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

Varga Szilvia

Varga Szilvia
masszőr

Mikor megismerkedtem az aromaterápiával, szerelembe estem. A gyógynövények létjogosultsága a munkámban számomra nem kérdés. Az illóolajokban hatóanyaguk koncentráltan van jelen, emiatt úgy érzem, a természet esszenciájával dolgozom. Az érintés és a masszírozás az ókori görögöktől régóta ismert tudományával ötvözöm a gyógynövényes kezeléseket. Próbáld ki, ha fáradt vagy, ha görcsös vagy, ha szeretnél felfrissülni, könnyebben, szabadabban mozogni, megszabadulni a kellemetlen feszüléstől, fejfájástól esetleg, növekedési/ helytelen testtartásból/ túlterhelésből adódó fájdalomtól!

Feltöltődés lesz testednek és lelkednek egyaránt.

Varga Szilvia vagyok. Masszőr, mozgástanász, aromaterapeuta. 

Jelenleg a Semmelweis Egyetem hallgatója, ahol orvosi diagnosztikai eljárásokat tanulok, ezen területen a képalkotó diagnosztika egészíti ki majd tudásomat.

Elvégeztem a Testnevelési Egyetemet, mert a mozgás az egészség, és az energiaáramlás feltétele.

Masszázst két éves képzésben tanultam, nagyon szeretek vele adni, hatni, néha hatékonyabb, mint a kimozgatás. Megnyugtatja az idegrendszert. A kezeimmel érzem a diszbalanszokat és tudok rajtuk a megfelelő irányba változtatni.

A masszázs és az aromaterápia együtt az, amellyel csodás eredményeket lehet elérni, mivel az aktuális állapotot én mindig a “test-lélek-szellem” egységében értelmezem.

A testmasszázs segít oldani a görcsösséget, fájdalmat, a gyengébb izmokat pedig akár tónusba is hozza. 

Testednek, bőrödnek, arcodnak, az idegrendszerednek, izmaidnak és ízületeidnek szakszerű masszírozásra, természetes, növényi alapanyagokra van szüksége a feltöltődéshez.

Panarom termékekkel dolgozom: virágvizek, bázisolajak, illóolajok, speciális arcolajak, párologtatós illatok. 

Bizonyított, és hiteles számomra minden illóolaja, esszenciája, évek óta használom ezeket a készítményeket.

Kényeztető test-, és arcmasszázsom által, a gyógynövények, illóolajok és hidegen sajtolt növényi olajok segítségével kisimul a lelked, ellazulnak az izmaid, csökkennek fájdalmaid.

Mindenkinek erre van szüksége ebben a rohanó világban.