Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

OBNE konferencia és dedikálás

2021. november 6-án, szombaton kollégánk, Dr. Czöndör Katalin tartott előadást az OBNE (Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület) konferenciáján „A Neurofeedback tudományos kutatásának aktuális kérdései” címmel. A rendkívül érdekes előadás során Katalin az érdeklődést folyamatosan fenntartva beszámolt a legújabb kutatási eredményekről.

Az előadás során nagy érdeklődést mutatott a hallgatóság, olyannyira, hogy az előadás vége interaktív kérdés-felelet beszélgetéssé alakult. Aki jelen volt érezte, hogy ez a beszélgetés még folytatódhatott volna, és még szívesen hallgattuk volna tovább Katalint.

Az előadást követően Katalintól az érdeklődők kérhettek dedikálást, a Look into the world of neurofeedback című legújabb könyvébe.

Dr. Czöndör Katalintól és a szintén a konferencián jelen lévő Balassa Tímeától, a BioMedical Centrum vezetőjétől, a cég gondozásában megjelent könyv kapcsán sok érdeklődő  kérdezte  meg,  hogy  mikorra  várható  a könyv  magyar  nyelvű  változatának  megjelenése.

Egyelőre sajnos a magyar változat kiadásának nem kedveznek a feltételek, de amint lehetőségük lesz, megerősítették, hogy a könyv magyar nyelvű változata is elkészül, sőt, kiegészülhet a 2021-es év további, új kutatási eredményeivel a témában.

Reméljük hamarosan újra hallgathatunk hasonlóan érdekfeszítő előadásokat a témában.

Kövessen minket

További híreink

Blogbejegyzések

oszd meg ha tetszett

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email