Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

Neurofeedback meditáció nyereményjáték!

4 alkalmas bérletet nyerhet, összesen 72.000 Ft értékben

neurofeedback meditacioA neurofeedback meditáció segítségével úgy érheti el a belső béke állapotát, hogy közben a meditációs haladásáról is pontos képet kap.

Mindössze egy jelentkezésre és Fortunára van szüksége ahhoz, hogy tudományos alapokra helyezve tapasztalja meg a tudatosság mélyebb szintjeit.

Egy kis szerencsével ugyanis Ön lehet az a szerencsés, aki megnyeri az összesen 72.000 Ft értékű, 4 alkalmas neurofeedback meditációs csomagot.

Érdekli? A részletekért olvasson tovább! >>>

Mi az a neurofeedback meditáció?

neurofeedback meditacioA neurofeedback meditáció az ősrégi technika tudományos alapokra helyezett változata.

Azt már régóta tudjuk, hogy a meditáció segítségével tudatosan elérhető a tudat alatti állapot olyan mélysége, ahol már a külvilág problémái kizárhatóak, a figyelem kizárólag a belső hangra irányul.

Miért jó ez? Mert a meditációval eredményesen csökkenthető a stressz és növelhető a testi és a lelki jóllét állapota.

A Biomedical Centrum meditáció oktatásán Ön tapasztalt oktatóktól sajátíthatja el a meditáció különböző szintjeit, a kezdőtől, a haladón át, a mélyebb tudást igénylő mozdulatkoncentrációig.

Személyre szabott meditációs gyakorlatok

A neurofeedback meditáció kifejezetten azok számára ajánlott, akik komoly szellemi munkával töltik a napjaikat, rendkívül stresszes életmódot élnek (pl. a vezetők, a menedzser típusú munkakörben dolgozók).

Ez az új technika segíthet az idő előtti kiégés megelőzésében.

Amennyiben szeretné kipróbálni a neurofeedback szenzoros fejpánttal történő meditációt kattintson a nyereményjátékhoz kapcsolódó Facebook posztunkra!

LINK: https://www.facebook.com/106147185188643/photos/a.108626771607351/144150514721643/

A játékban résztvevők között (2022. március 25-én) kisorsolunk 1 db 72.000 Ft értékű, 4×90 perces neurofeedback szenzoros fejpánttal végzett meditációs foglalkozásokat tartalmazó élménycsomagot.

neurofeedback meditacio

Kövessen minket

További híreink

Blogbejegyzések

oszd meg ha tetszett

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email