Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

Miért válassza a BioMedical Centrum meditáció foglalkozásait?

BioMedical CentrumA BioMedical Centrum meditáció foglalkozásain akkor is örömmel fogadjuk, ha spirituális vagy ezoterikus indíttatásból érkezik és akkor is, ha ezek a látásmódok meglehetősen távol állnak Öntől. Mert tisztában vagyunk azzal, hogy a módszereink igazoltan működnek.

Mit tudunk nyújtani, amit más stúdiók nem? Például biofeedback szenzoros fejpánttal mérhető és tudományosan alátámasztható eredményeket.>>>

A BioMedical Centrumban megtalálja, amit keres

BioMedical CentrumA BioMedical Centrum munkatársai számára  az Ön jólléte az első. Függetlenül attól, hogy épp az ezotériában vagy spiritualitásban találja meg az örömét vagy a folyamatos teljesítmény kényszerből keresi a kiutat. Itt ugyanis egy olyan megközelítést alkalmazunk, ami a tisztán racionális gondolkodású emberek számára is elfogadható.

A meditáció jótékonyan hat a szervezetre. Akárcsak a jóga vagy a masszázs, amelyek szintén elérhetőek nálunk. Viszont a neurofeedback szenzoros fejpánttal történő meditációban való előrehaladás tudományos módszerekkel is mérhető, tehát:

  • Ön akkor is élvezheti a meditáció nyújtotta előnyöket (nyugalom, koncentrációs képesség fokozás, mentális erőnlét fejlesztése stb.), ha történetesen nem hisz annak spirituális hátterében.
  • Nem kell attól tartania, hogy egy olyan szolgáltatásért fizet, aminek nem tudja ellenőrizni a hatását. Ön akkor is elégedett lesz, ha a meditáció jótékony hatásait szeretné elérni és akkor is, ha csak a kézzel fogható, látható és mérhető eredményeket fogadja el. Mert tőlünk mindezt meg fogja kapni.

A Magyarországon kizárólag a BioMedical Centrumban elérhető biofeedback szenzoros fejpánttal végezhető meditáció a tudománynak és a spiritualitásnak teljesen egyedülálló egymáshoz közelítéséből született.

A neurofeedback fejpánt, meditáció közben az agy relaxációs állapotát segít nyomon követni. Az idegrendszer ugyanis nem hazudik.

A terület annyira unikális, hogy a kutatók többsége nem is vállalkozik arra, hogy vizsgálja, pedig már számos tudományos eredmény igazolta, hogy működik. Dr. Czöndör Katalin PhD. Elménk hatalma a testünk felett című könyve és a neurofeedback módszerről szóló angol nyelvű kötete is pont ezt a határterületet járja körül, tudományos bizonyítékokkal alátámasztva.

Ön is tapasztalta már, hogy kevésbé tud kilépni a mindennapi robotból és ellazulni? Vagy egyáltalán nem hisz a spiritualitásban és az ezotériában, de szüksége van a teljes testi-lelki és mentális megnyugvásra? Akkor érdemes kipróbálnia a biofeedback szenzoros fejpánttal végezhető meditációt a BioMedical Centrumban.

Foglaljon időpontot még ma.>>>

Kövessen minket

További híreink

Blogbejegyzések

oszd meg ha tetszett

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email