Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

Meghosszabbítottuk a -20%-os élménycsomag akciónkat

Éljen a lehetőséggel és használja ki a 20%-os kedvezményt a már csak februárban elérhető, évindító élménycsomag ajánlatainkkal.>>>

Élménycsomag az egész családnak

A Családi nyugalom élménycsomag egy rendhagyó élményajándék, ami 1 alkalmas 4 személyes stresszoldó, regeneráló jóga foglalkozást és egy szintén 1 alkalmas 4 személyes neurofeedback meditációt tartalmaz

A kizárólag a BioMedical Centrumban elérhető neurofeedback szenzoros fejpánttal végzett meditáció segítségével tudományosan mérhetővé válik a meditációs haladás.

Masszázzsal a jobb közérzetért

élménycsomagA masszázs évezredek óta segít a jobb közérzet elérésében és bizonyos egészségügyi problémák megelőzésében. A masszázs jótékony hatásai a gyerekek számára is előnyösek.

Ha szeretné megajándékozni egy feledhetetlen közös élménnyel gyermekeit és párját, válassza a Családi masszázscsomag élményajándékot, amely egy-egy alkalmas 120 perces teljes test és arcmasszázst tartalmaz 2 felnőtt személy részére, valamint egy-egy alkalmas 60 perces testmasszázst, két 6-14 éves korú gyermek részére.

A Mi ketten élmény-csomagokkal maradandó élményt tervezhet párjával

élménycsomagKülönleges ajándékot keres párjának? Válassza a Csak mi ketten élménycsomagok egyikét és élvezze a személyenként 3 alkalmas hatha jóga és koncentráció vagy meditáció oktatást vagy a kiscsoportos tematikus meditáció és a személyenként 4 alkalmas AVIVA tanfolyamot.

A 15, illetve 20 órányi testi-lelki felfrissülést adó programokra szóló bérleteket 20%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg, ha még most februárban megrendeli.

Ön elég időt szán önmagára?

élménycsomagA nagy év eleji rohanásban sokan elfelejtik feltenni magunknak a  kérdést: “Vajon elég időt szánok magamra?”

Ha Ön már az idejét sem tudja, hogy mikor tett valamit tudatosan a saját vágyai és álmai megvalósításáért, illetve azért, hogy igazán jól érezze magát a bőrében, akkor az Én csomagom élményajándék épp Önnek szól.

Az egyszemélyes, 2 alkalmas, alkalmanként 180 perces, egyéni önfejlesztő foglalkozást és 4×60 perces stresszoldó regeneráló jógát tartalmazó élménycsomag új alapokra helyezheti az Ön életében az értékes én-idő fogalmát és hozzásegítheti Önt egy sokkal harmonikusabb, boldogabb és teljesebb életvitel kialakításához.

Ne feledkezzen meg a kollégáiról, munkatársairól és főnökéről sem. A Céges, illetve a kifejezetten vezető pozícióban dolgozók számára kialakított ajándékcsomagok is kedvezményes áron vásárolhatók meg egész februárban.

Felkeltettük érdeklődését? A további élménycsomag akciókért és a megrendelésért kattintson az alábbi linkre!>>>

Kövessen minket

További híreink

Blogbejegyzések

oszd meg ha tetszett

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email