Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

Élményajándék karácsonyra

Ajándékozzon egészséges feltöltődést szeretteinek!

elmenyajandek

Ajándékozzon egészséges feltöltődést szeretteinek!

A karácsony közeledtével Ön is lázas keresgéléssel tölti a szabadidejét, hogy megtalálja a szerettei számára legjobb ajándékot? Tegye le a karácsonyi készülődés terheit, és lepje meg szeretteit idén valami igazán különlegessel: karácsonyi élményajándék kínálatunkban egészen biztosan megtalálja, amit keres.>>>

„Én csomagom” élményajándék karácsonyra

Az „Én csomagom” élményajándék Önről szól. Ajándékozza meg magát is! Miért fontos ez?

Mert nemcsak adni jó, hanem kapni is, akár önmagunktól is, és ehhez még ünnep sem kell. Most tehát, a karácsony közeledtével, amikor másokra gondol, gondoljon önmagára is!

Adjon magának énidőt, lehetőséget a teljes kikapcsolódásra és feltöltődésre, pl. az „Én csomagom” élményajándék csomagunkkal, melyben 2 alkalmas egyéni önfejlesztő foglalkozást kap 2×180 percben, 4 alkalmas, alkalmanként 60 perces stresszoldó, regeneráló jóga foglalkozás kíséretében.

10 óra élményajándék egyetlen ajánlat keretében, ami 2023. december 31-ig használható fel a szentendrei BioMedical Centrumban.

Mit szólna egy kellemes családi masszázshoz?

Ez az élmény ajándék az egész család számára kellemes időtöltést biztosít. A csomag 2 felnőtt részére 1-1 alkalmas, 120 perces, 2 gyermek részére pedig szintén 1-1 alkalmas, 60 perces teljes test- és arcmasszázst tartalmaz.

Páros kikapcsolódás a BioMedical Centrumban

A „Csak mi ketten” élményajándék három változatban is elérhető, így 2 személy számára is biztosan megtalálja az ideális karácsonyi meglepetést.

A megajándékozottak megismerkedhetnek a hatha jóga áldásos hatásaival a kezdő, illetve középhaladó 3 alkalmas hatha jóga foglalkozásokon, emellett fejleszthetik a koncentrálóképességüket vagy elsajátíthatják a meditáció gyakorlati alapjait, a szintén 3 alkalmas koncentráció, illetve meditáció oktatásokon.

Gyermekvállalás előtt állók számára az Aviva foglalkozást tartalmazó élményajándék lehet ideális választás.

Egyedi élmény csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy valódi feltöltődést és kikapcsolódást nyújtsanak a megajándékozottak számára.

Nem találja, amit keres? A többi csomagunkat látta már? Ismerje meg a magánszemélyeknek és a cégeknek kínált változatos karácsonyi élmény csomagjainkat itt.>>>

ÉRDEKEL

Kövessen minket

További híreink

Blogbejegyzések

oszd meg ha tetszett

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email