Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

Egyéb szolgáltatásaink

Egyéb szolgáltatásaink

  • Aviva torna
  • Konzultáció személyre szabott szolgáltatás érdekében
  • Egyéni önfejlesztő foglalkozás

Aviva

Az Aviva teljesen más mozgásforma, mint a jóga. Ez egy intenzív, dinamikus testgyakorlat sorozat.

Egy természetes gyógymód, amellyel segíthetünk a hormonháztartás megfelelő működésében. A torna során olyan izomcsoportokat dolgoztatunk meg, amiket a hétköznapi életben és más mozgásformák során elhanyagolunk. Ezek az alhasi izmok, a medence külső és belső izmai, a gátizmok és a farizom. A mozgás hatására az ezeken a testtájakon keletkező vérbőség jótékonyan hat a női szervekre és a teljes idegrendszerre.

Az Aviva 18 gyakorlatból áll, amely egy 4 órás alaptanfolyam keretén belül sajátítható el.

Az Aviva tanfolyam csak megfelelő, minimális létszám (4 fő) esetén tud csak elindulni.

Konzultáció személyre szabott szolgáltatás érdekében

Cégünk kifejezetten előtérbe helyezi a személyre szabott, egyéni szolgáltatás lehetőségét. Személyes konzultációnk során a hozzánk forduló vendégünk élethelyzetének, lehetőségeinek megfelelő:

  • életvezetési tanácsadást
  • komplex szolgáltatási csomagajánlatot (amely magában foglalja a meditációs, jóga és igény esetén masszázs szolgáltatásaink valamelyikét)

Kollégáink nagy tapasztalattal és értő odafordulással, empatikusan vezetik le a konzultációt Önnel. A beszélgetések teljesen bizalmas légkörben, a lehető legnagyobb odafigyelés és diszkréció mellett zajlanak.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Egyéni önfejlesztő foglalkozás

Ez a foglalkozásunk is egyfajta konzultációs szolgáltatás. Ennek során azonban az önfejlesztő úton a vendégünk saját ritmusában már halad, és ennek során az esetleges elakadásaiban tudunk hatékony segítséget, eszközöket nyújtani.

Ez a támogató szolgáltatásunk szintén magában foglalhat életvezetési tanácsokat, akár csomagajánlatokat is, de alapvetően az a célja, hogy a vendégünk által eltervezett és már megkezdett önfejlesztési munka során az elakadásokat, megtorpanásokat feloldja és alapvető támogatást nyújtson a további haladás érdekében.

A beszélgetések ennek a foglalkozásnak a során is teljesen bizalmas légkörben, a lehető legnagyobb odafigyelés és diszkréció mellett zajlanak.

A konzultációk nem helyettesítik az orvosi-, pszichiátriai-, pszichológiai ellátást, valamint nem minősülnek sem orvosi ellátásnak, sem terápiás-, pszichoterápiás kezelésnek.