Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

Bemutatkozás

BioMedical Centrum
meditáció kurzusok, képzések

Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

meditacio

A Biomedical Centrum Sense meditáció kurzusai és képzései tudományosan megalapozott ismeretekre és megközelítésre épülnek.

Vezető neurobiológusaink hosszú évek óta tanulmányozzák egyes természetgyógyászati módszerek – köztük a meditáció – klinikai hatásosságát. Ez a tudományos háttér ad hitelességet és biztosítékot arra, hogy a nálunk alkalmazott meditációs módszereket tervezetten, egymás után, személyre szabottan egy csokorban úgy alkalmazzuk, hogy tudjuk, milyen hatással lesz várhatóan az idegrendszerre.

Kinek ajánlott a meditáció?

Szolgáltatásainkat elsősorban azoknak a manager típusú, magas beosztású, stresszes életmódot folytató, kiégési problémákkal küzdő, új kihívást kereső személyeknek ajánljuk, akik szeretnék lecsendesíteni a folytonosan zakatoló gondolataikat és megtalálni a belső béke és harmónia állapotát. 

A BioMedical Centrum egyéni, csoportos és online meditáció foglalkozásain a tudomány és a spiritualitás találkozik azért, hogy Ön elérhesse és megélhesse a relaxált, nyugodt és stresszmentes állapotot.

A mottónk:

„Csendesítsd le elméd, 

 Nyugtasd a tested, 

hogy a lét értelmét felfedezzed!”

A BioMedical Centrum Kft. története

A BioMedical Centrum Kft. 2012 óta nyújt magas szintű szakmai támogatást elsősorban hazai és külföldi cégek számára. Az elmúlt évek során folyamatosan bővítettük tevékenységi körünket, és számos alkalommal kértek fel minket egyes természetgyógyászati módszerek klinikai hatásosságának tudományos alapokon történő vizsgálatára.

Jómagam és cégünk másik vezető neurobiológus kutatója, Dr. Czöndör Katalin alaposan körüljártuk egyes természetes módszerek tudományos hátterét. Ennek egyik kézzel fogható produktuma Dr. Czöndör Katalin, a BioMedical Centrum kiadásában megjelent, Elménk hatalma a testünk felett című könyve, ami betekintést nyújt néhány természetgyógyászati terápia tudományos hátterébe.

Szentendrei központunkban Magyarországon elsőként alkalmazzuk azt a speciális, ún. neurofeedback alapú eszközt, amelynek segítségével tudományosan megalapozott és mérhető visszajelzést kaphatunk a meditációs képzésben való egyéni haladásról. Mivel magunk is részt vettünk hasonló, EEG-alapú neurofeedback típusú készülékek fejlesztésében, ezért tudatosan választottuk ki a szolgáltatásunkban alkalmazott eszközeinket, hogy a lehető legjobbat adhassuk ügyfeleinknek.

A meditációs stúdió megnyitása a természetes terápiákkal kapcsolatos elméleti tevékenységek átültetése a gyakorlati alkalmazásba, erős személyes indíttatással és hatalmas motivációval.

Alapvetően tudományos megközelítésben, de nyitott szemlélettel, kutatóként fordulunk az új szolgáltatási tevékenységünk felé, amihez a terület legjobb szakembereit kértük fel, és együttműködünk az Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesülettel is.

Mit nyújtanak Önnek a meditáció képzéseink?

A BioMedical Centrum meditáció kurzusain és képzésein szakembereink komplex szolgáltatásokkal várják Önt:

  • meditációs foglalkozások
  • koncentrációoktatás
  • mozdulatkoncentráció
  • tematikus meditáció
  • önismereti foglalkozások
  • meditáció neurofeedback szenzoros fejpánttal
  • jógafoglalkozások
  • relaxációs masszázs szolgáltatások

Küldetésünk

A célunk, hogy az egyénre szabott, elsősorban kiscsoportos, de igény szerint egyéni meditáció foglalkozásokon a lehető legprofibb és kiemelten magas minőségű szolgáltatást nyújtsuk vendégeinknek, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó szinten állnak.

A meditációs foglalkozásokon elsősorban a befelé figyelés művészetét sajátíthatják el a résztvevők, illetve ezt emelhetik magasabb szintre. Tematikus foglalkozásaink pedig számos más területen nyújthatnak segítséget és támogatást a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és stresszmentes mindennapokhoz.

Balassa Tímea
MSc.neurobiológus, cégvezető