Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

Alkalmazza gyakran a jóga és meditáció ismereteit otthon!

Napjainkban a munka és a mindennapi teendők elvégzése stresszesebb, mint valaha, de szerencsére a rendszeresen végzett jóga és meditáció gyakorlatokkal eredményesen oldhatóak a feszültségek, harmóniába hozható a test és a lélek. Érdemes tehát hetente többször vagy akár minden nap szentelni egy kis időt néhány gyakorlatra. Ráadásul mindez otthon is könnyen kivitelezhető.>>>

A jóga és meditáció valódi ereje a rendszerességben rejlik

A jóga és meditáció olyan mozgásformák, amelyeket reggel vagy akár este is végezhetünk, mindenképpen a javunkra válik.

A tanfolyamon elsajátított fizikai testhelyzetek vagy ászanák és a tudatos légzés gyakorlása egy nyugodt, csendes, meghitt környezetben hatalmas energialöketet adhat a nap elején. Este pedig kiváló levezető. Nincs ez másképp a meditációval sem, melynek nyugtató, stresszoldó és általános közérzetejavító hatású gyakorlatai bármilyen napszakban jótékonyan hatnak az elmére és a lélekre egyaránt.

Már néhány perc meditálás is segíthet napközben átlendülni egy-egy nehéz helyzeten, és heti egy-két jógaóra is átformálhatja a testet. A kulcs ezúttal is a rendszerességben rejlik.

Ha Ön szeretne erősebbé és ellenállóbbá válni a külvilág negatív hatásaival szemben, ha szeretné meghallani a belső hangját vagy csak tudatosabbá szeretne válni, esetleg leadna néhány kilót, akkor nyáron se felejtse el gyakorolni a megtanultakat.

Gyakoroljon otthon, a saját időbeosztása szerint. Az sem baj, ha elakad, bátran kérhet segítséget, akár tőlünk is.

Elkezdheti kicsiben is, nem kell rögtön bérletet vennie egy jóga vagy meditáció stúdióba

Miért is kellene egyből hosszú távra elköteleznie magát? Hiszen rengeteg oktatóanyag áll rendelkezésre mindössze néhány kattintásnyira Öntől.

Ha bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy ezek a mozgásformák Önnek valók-e, a legjobb, amit megtehet, hogy az otthona kényelmében kipróbál néhány gyakorlatot.

Kezdjen az egyszerűbb ászanákkal vagy könnyebb meditációs gyakorlatokkal. Így meglesz a megfelelő sikerélmény a későbbi továbblépéshez.

Ha közben szakmai instrukciókra lenne szüksége, keressen minket, szívesen segítünk ebben is. Ha pedig már elért egy bizonyos szintet, akár oktató segítségével, akár önállóan, érdemes időről időre felmérni, hogy hol tart a fejlődésben. Tapasztalt jóga és meditáció oktatóinkra ebben is számíthat.

Kérdése van, vagy szakmai instrukcióra lenne szüksége? Keressen minket itt.>>>

Kövessen minket

További híreink

Blogbejegyzések

oszd meg ha tetszett

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email