Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

A senior masszázs előnyei

Fájdalommentes élet nagyszülőként? Lehetséges!

A mindennapi rohanásban szinte észrevehetetlenül telnek a napok, hónapok és évek. Hajlamosak vagyunk azt gondolni magunkról, hogy a lendületünk a régi, mindaddig, amíg egy jól irányzott mozdulat meg nem keseríti az életünket, és jelez szervezetünk, hogy nem vagyunk már 20, de 30 évesek sem. Mit lehet tenni ilyenkor? Sokan csak legyintenek, és mennek tovább. Ez hosszabb-rövidebb ideig működik is, amíg egy újabb, erősebb jelet nem küld szervezet, hogy tessék végre valamin változtatni! Mi lehet a legjobb megoldások egyike? Például a senior masszázs.>>>

Kiknek ajánlott a senior masszázs?

A senior masszázs tulajdonképpen bárkinek ajánlott. Akár a fiatalabb korosztálynak is, ha a vendég állapotából fakadóan erre a közös döntésre jutunk. Elsősorban azonban kifejezetten azok számára lehet előnyös, akik már ismerik, vagy minél később szeretnék megismerni az olyan kórképekkel együtt járó kellemetlen tapasztalatokat, mint pl:

 • csontritkulás,
 • izületi és porckopás,
 • izomfájdalmak,
 • egyéb mozgásszervi problémák,
 • beszűkült mozgástartomány (nem hajlik annyira a térd, könyök, csukló, csípő),
 • hamar jelentkező fáradtság,
 • időskori depresszió.

Érdemes a test apróbb jeleire is odafigyelni, amikor még jóval kevesebb idő, energia, és pénz ráfordítással is megelőzhető egy-egy komolyabb probléma kialakulása. Esetenként ugyanis, még visszafordítható, illetve szinten tartható a kialakult enyhébb elváltozott állapot.

Ne ringassa álomba magát, mert az évek mennek. Ön is használja a testét, ami idővel el is használódik. Egyikünk sem kerülheti el, hogy előbb, de utóbb mindenképpen találkozzon ilyen-olyan fájdalmakkal. A senior masszázs segítségével azonban Ön  sokat tehet azért, hogy jobban érezze magát a bőrében.

Mikor kezdjen el gyanakodni?

Előfordult már Önnel, hogy azt gondolta, hogy csak elaludta a hátát, de az még hetekkel később is fájt? Ráadásul, évente többször is visszatér a fájdalom és az azzal járó izomfeszülés.

Tapasztalta már, hogy csak lassabban vagy kevésbé tud lehajolni egy földre ejtett tárgy után, mert különben megfájdul a dereka és már a térde sem az igazi?

Vagy a sajgó térdízületei gátolják, hogy lépcsőzzön és ezért inkább a liftet választja?

Bizonyára Ön is látott már olyan nagyszülőt, aki nem tudta tartani a lépést a vidáman szaladgáló unokájával vagy nem tudta megtartani a kezében a kutyája pórázát. A különböző, kis- és nagyízületeket érinő kopások, a derék- és hátfájdalom, valamint a csípő feszessége ugyanis jelentősen gátolja a fájdalommentes és szabad mozgást. 

Amennyiben Ön is tapasztalt már hasonlót, akkor Önnek kifejezetten ajánlott a senior masszázs.  A BioMedical Centrum Sense gyógymasszőrei pontosan ismerik a fiatalabb és idősebb korú vendégek testi adottságait és a korukból eredő tipikus elváltozásokat. 

Miért fontos ez nekünk?

Gyakran bizonyos mozdulatok többet árthatnak, mint használnak. Éppen ezért a BioMedical Centrumban különösen nagy figyelmet szentelünk az előzetes és alapos állapotfelmérésnek, így a személyre szabott senior masszázs előtt is. Minden masszázs a vendég teljes körű tájékoztása mellett és kizárólag azzal való egyetértése esetében történhet.

Milyen hatással van a masszázs az emberi szervezetre?

A senior masszázs több előnyös hatással bír:

 • stressz csökkentő,
 • izomlazító,
 • alvásjavító,
 • tartásjavító,
 • bőrfeszesítő,
 • immunrendszer erősítő,
 • boldogságot okozó.

Úgy érzi, hogy a teste már nem a régi? Szeretné megelőzni a különböző mozgásszervi fájdalmak kialakulását vagy csökkenteni a már meglévőket és lassítani az állapot tovább romlását? Akkor ne habozzon, próbálja ki a senior masszázst a BioMedical Centrumban. A teste hálás lesz érte. Foglaljon időpontot még ma.>>>

Kövessen minket

További híreink

Blogbejegyzések

oszd meg ha tetszett

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email