Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

A masszázs 3 jótékony hatása

A stresszes, rohanós hétköznapokban kiváló feltöltődést jelent egy képzett szakember által szakszerűen kivitelezett masszázs. A test számára előnyös, hiszen átmozgatja és ellazítja az izmokat. Sőt, az elmének és a léleknek is hasznára válik, mert jó hatással van a paraszimpatikus idegrendszerre. Ez felel ugyanis az izmok tudatosan nem irányítható feszüléséért. Ha ezt oldani tudjuk, az segíthet megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Kell ennél több?

Kinek ajánlott elsősorban a masszázs?

Amennyiben nincs ellenjavallat (pl. láz, fertőző betegségek, gyulladásos elváltozások, szívbetegség, keringési zavarok, daganatos elváltozás stb.), a masszázs korra és nemre való tekintet nélkül bárki számára előnyös lehet.

Különösen az ülő munkát végzők, a statikus, állandóan ismétlődő mozgásokkal járó foglalkozást űzők és a stresszes életmódot folytatók számára nyújthat minőségi javulást a hétköznapokban.

A vállakat, a nyakat, illetve a hátizmokat érintő görcsösség rendszeresen végzett masszázzsal kiválóan enyhíthető és a közérzet javítható. Ez pedig jótékonyan hathat a teljesítőképességre is az élet minden területén.

A masszázs jótékony hatásai

Speciális masszázzsal enyhíthetőek az izomfájdalmak és oldhatóak a különböző letapadások, illetve izomgörcsök.

A masszázs kifejezetten ajánlott tehát:

  • Túlerőltetéses, sportolás okozta izomláz esetén, mert fokozza a vérkeringést az izmokban, ami beindítja a lerakódott, fájdalmat, görcsösséget okozó anyagok gyorsabb távozását, tehát felgyorsítja a regenerációt.
  • Egyéb izom- és ízületi fájdalmak esetén, mert egyes masszázs technikákkal fokozható az izomtónus, másokkal pedig eredményesen enyhíthető a túlzottan feszes izomzat miatt kialakult görcsösség és fájdalom.
  • Túlhajszoltság, stresszes életmód esetén, mert bizonyítottan javítja az életminőséget, illetve az egészségtudatos életmód és a betegeségmegelőző terápiák részeként segíti az ellazulást, illetve a stresszoldást.

Egy 60-90 vagy 120 perces kellemes masszázskezelés után Ön is jobb kedvvel és energikusabban vetheti bele magát a hétköznapok kihívásaiba.

Karácsonyi akciónk keretében ráadásul az egész család felfrissülhet. A Családi masszázs csomag igazi élményajándék karácsonyra.

A 2023. december 31-ig szabadon felhasználható csomag tartalma:

  • Teljes test- és arcmasszázs 2 személy részére, 1-1 alkalom (1×120 perc/fő)
  • Masszázs 6-14 éves gyermekek részére, 2 személy, 1-1 alkalom (1×60 perc/fő)
    Plusz gyermek esetében: gyermekenként további + 6 750 Ft

További információért a felhasználás szabályait illetően, kérjük, forduljon közvetlenül kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségeinken: sense@biomedicalcentrum.hu / +36-26-500-075

Kövessen minket

További híreink

Blogbejegyzések

oszd meg ha tetszett

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email