Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

A baba-mama jóga jótékony hatásai

baba-mama jógaA baba-mama jóga gyakorlatok erősítik és tonizálják a testet, miközben felszabadítják Önben az anyasággal kapcsolatos feszültségérzést. Ez egy egyszerű módja annak, hogy ismét visszatérhessen az edzéshez, méghozzá biztonságos, szórakoztató és egészséges gyakorlatok segítségével.

Itt a kiváló lehetőség, hogy érzelmileg és fizikailag is kapcsolatba lépjen a gyermekével a gyakorlatok közben, miközben az ő elméjét és készségeit is fejleszti. Többre is kíváncsi? Olvasson tovább.>>>

Mikor kezdhető el a baba-mama jóga?

A baba-mama jóga már 6 héttel a szülés után elkezdhető, és folytatható egészen a csecsemő 10 hónapos koráig.

Hogyan zajlanak a foglalkozások?

A jóga órákon játékos formában, lágy dallamok kíséretében és néhány apró kellékkel segíthet a babájának az egyszerű nyújtások végrehajtásában, amelyek meg is megmozgatják és stimulálják is a kicsi testét, illetve elméjét.

Milyen előnyei vannak a szülés utáni jógának az Ön számára?

baba-mama jógaA baba-mama jóga több előnyt is kínál az édesanyák számára:

  • Csökkenti a stresszt.
  • Lehetőséget ad arra, hogy koncentrált nyújtásokkal, tudatos légzőgyakorlatokkal erősítse és ápolja a testét, ami különösen fontos a babavárás kilenc hónapja után.
  • Nyújtja, erősíti és tonizálja az izomzatot.
  • A jógához tartozó gyengéd mozdulatok és a figyelmes légzés fokozza a hasi erőt, aktiválja a medencefenék izmait, ami elősegíti a szülés utáni regenerálódást.
  • A játékos tevékenységek segítik a babával való erősebb kötelék kialakulását.

Miért kiváló választás a jóga a babák számára?

baba-mama jógaMert több területen is segíti a csecsemők fejlődését:

  • Fejleszti a motoros és az érzékszervi készségeket.
  • Könnyebbé teszi az emésztést.
  • Nyugodtabbá válik az alvás. – Bár ez nem garantált, de vannak, akik arról számolnak be, hogy a babáik jobban alszanak, miután részt vettek a baba-mama jóga foglalkozásokon.

Itt az ideje visszatérni a rendszeres mozgáshoz, és szánni önmagára egy kis időt, pl. a baba-mama jóga foglalkozásokon a BioMedical Centrumban. Kérjen időpontot még ma.>>>

Kövessen minket

További híreink

Blogbejegyzések

oszd meg ha tetszett

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email