Ahol a tudomány és a spiritualitás találkozik

3 érv a kiscsoportos foglalkozások mellett

kiscsoportos foglalkozásokAz elmúlt évek eseményei óhatatlanul is megkövetelték tőlünk, hogy körültekintőbbek legyünk, ha közösségbe megyünk. Igyekeztünk minél jobban vigyázni magunkra, és izolálni magunkat a külvilágtól. Mindeközben, a hosszú hetek és hónapok alatt alig találkoztunk emberekkel vagy ha találkoztunk, akkor is minimálisra csökkent az interakció. Ebben a helyzetben sokan ébredtek rá arra, hogy mennyire fontos szerepet játszanak az életünkben a közösségek, különösen a kisközösségek. Sokunknál felértékelődött az is, hogy mivel is töltjük el a szabadidőnk egy bizonyos részét. Rálátást kaphattunk arra, hogy mi építi és fejleszti az elménket, testünket, immunrendszerünket, vagy épp ellenkezőleg, mi az, ami nem tesz jót nekünk. Íme 3 verhetetlen érv a kiscsoportos foglalkozások mellett.>>>

Már 2 fő jelentkezése esetén garantáltan elindulnak a kiscsoportos foglalkozások

kiscsoportos foglalkozásokA kiscsoportos foglalkozások lényege a korlátozott létszám és a családias hangulat. A BioMedical Centrumban garanciát vállalunk arra, hogy már 2 főtől elindítjuk egyes csoportjainkat, a megfelelő higiéniai körülmények között.

Mi is tapasztaltuk már, hogy, mennyire nehéz helyzetet teremt, amikor már végre elköteleződnénk a döntésünk mellett, hogy valami jót tegyünk magunkért és esetleg még találunk is útitársakat ehhez, aztán valami miatt mindez meghiúsul.

Hisszük és minden nap tapasztaljuk, hogy együtt könnyebb, mint külön. A BioMedical Centrumban pedig többé nem kell arra várni, hogy legalább 10-en összegyűljünk. Az élményeket kiscsoportos foglalkozásokon is meg tudjuk osztani egymással.

Milyen kiscsoportos foglalkozásokra lehet jelentkezni?

Már 2 fő jelentkezése mellett elinduló kiscsoportos foglalkozások:

  • alapozó meditáció
  • haladó meditáció
  • neurofeedback meditáció
  • női jóga
  • senior jóga
  • hangtálfürdő

Miért jó hozzánk tartozni?

kiscsoportos foglalkozásokA BioMedical Centrumban családias légkörben, nyugodtan és fenntartások nélkül oszthatjuk meg egymással az együtt megélt tapasztalatainkat, amelyeket utána tovább is vihetünk magunkkal.

Mert olyan mintha kicsit mindig haza érkeznénk. Odafigyelünk a vendégeinkre, hogy hogyan, milyen érzésekkel érkeznek, és fontosnak tartjuk, hogy mindig valami többel távozzanak tőlünk.

Az a célunk, hogy ha Ön eljön hozzánk, olyan élményekkel gazdagodjon, amelyek segítenek majd könnyebben átvészelni a hétköznapok nehézségeit.

Egyes helyzetekben azt fogja tapasztalni, hogy ezt vagy azt már más perspektívából lát, mint azelőtt.  Amikor pedig majd visszatér, mi kíváncsian várjuk tapasztalásait, s várjuk, hogy tovább haladjunk együtt ezen az úton. Mert valóban van, amit inkább érdemesebb csoportban megélni.

Csoportban, ugyan, de egyénre szabott módon

Miért érdemes még a kiscsoportos foglalkozásokon velünk tartania?

A foglalkozásaink egy-egy tematika szerint épülnek fel, a gyakorlatok mégis személyre szabhatóak. A kis létszám megadja azt a szabadságot, amire szükség van ahhoz, hogy Ön valóban azt kapja, amire a leginkább szüksége van. Később pedig a visszajelzések alapján meg tudnak jelenni a további személyes igények is a csoport dinamikájában.

Ha érdekli a meditáció, a jóga vagy a szeretne teljes mértékben kikapcsolódni és feltöltődni, jöjjön el és tapasztalja meg kiscsoportos foglalkozások erejét!

Kövessen minket

További híreink

Blogbejegyzések

oszd meg ha tetszett

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email